Kranio Sakral Terapi på Fyn

Behandlingsformen

Kranio Sakral Terapi er en meget blid, men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Jeg diagnosticerer klientens underliggende problematikker og arbejder med dette som fokus. Kranio Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal-væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer. Behandlingsformen har altså en indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet – og giver dermed en effekt på hele kroppen.

Det er en afslappende og afstressende behandling, og behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at jeg med mine hænder “lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Disse rytmer eksisterer gennem hele livet. Ved Kranio Sakral Terapi slipper kroppen aktivt sine bevidste og ubevidste spændinger. Alt i kroppen består af celler, og hver celle er en del af vores energisystem. Derfor kan al manuel terapi, herunder Kranio Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer.

Udførelse af Kranio Sakral Terapi ved skuldre - Kranio Sakral Terapi Odense

Udførelse af Kranio Sakral Terapi.

Kranio Sakral-forløbet

Når du første gang skal til en behandling, starter vi med at snakke om, hvad du har af problemer. Hvor har du ondt, og er du stresset for tiden? Derefter kommer du op på briksen, hvor du får en behandling på 75 minutter. Med nænsomme berøringer løsninger jeg op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken, hvor du blot slapper af. Efter endt behandling skriver jeg altid journal, så vi kan følge med i din udvikling. 

Det er forskelligt fra person til person hvor mange behandlinger, man skal have for at løse problemet, da nogen tager hurtigere imod end andre. Mit råd er dog mindst 3 behandlinger for at opnå en virkning og positive forandringer. 

Kranio Sakral-behandling for børn

Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen, og her kan Kranio Sakral-behandling hjælpe. Nogle nyfødte har f.eks. spændinger eller uro i kroppen, og hos større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer. Børn er ofte meget modtagelige for Kranio Sakral Terapi, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Børn kan behandles, fra de er få timer gamle.

Et forløb for børn foregår på samme måde som hos de voksne, blot med kortere tid. Behandlingen er helt på børnenes præmisser, så hvis de bliver kede af det eller sultne, tager vi den tid, det tager.

Kranio Sakral Terapi Odense

Udførelse af Kranio Sakral Terapi.

Udførelse af Kranio Sakral Terapi ved hoved- Kranio Sakral Terapi Odense
Priser

Nedenfor kan du se mine priser for Kranio Sakral-behandling.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, vil bestille tid eller ønsker yderligere oplysninger om behandlingsformen. Jeg ser frem til at høre fra dig.